Rijschool Capelle aan den IJssel

Het merendeel van de volwassenen hebben het wel, een rijbewijs.  Voordat iemand zich echter de trotse eigenaar van zo’n papiertje mag noemen moet hij of zij eerst een rijexamen succesvol afleggen. En hiervoor moeten natuurlijk rijlessen worden gevolgd.  In Capelle aan den IJssel kunt u deze rijlessen volgen bij Avanti Rijschool Capelle aan den IJssel. Er zijn een aantal opties waaruit u  kiezen kunt. Zo bieden wij de mogelijkheid om bepaalde spoedcursussen te volgen. Als u dit niet wilt kunt u natuurlijk ook gewoon een reguliere opleiding volgen. Ook voor het behalen van een motorrijbewijs kunt u rijlessen krijgen. Wij bieden in Capelle aan den IJssel zelfs aan om theorielessen te geven voor het halen van een theorie-examen!

Opties voor dé rijschool in Capelle aan den Ijssel

Zoals gezegd zijn er meerdere dingen waaruit u kunt kiezen. Als u het liefst zelf wilt indelen wanneer u rijdt en hoelang u doet voordat u rijexamen doet kunt u het best de reguliere opleiding gaan volgen. Bij deze opleiding betaalt u per rijles die u heeft. U zit nergens aan vast, en kan dus ook op elk moment stoppen. Dit komt omdat u niet van te voren al betaalt voor het examen zelf. Dit hoeft u pas te betalen als u klaar bent om het examen af te leggen. Dit moment wordt natuurlijk uitgebreid besproken met uw rijinstructeur.

Spoedcursus bij rijschool Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel is er ook de optie dat u een spoedcursus volgt. Deze spoedcursus is vrij intensief en heeft hierdoor ook een hoog slaginspercentage. U rijdt in de periode van de cursus erg veel en hierdoor heeft u vaak minder lessen nodig dan als u de lessen spreidt over een langere tijd. De lengte van de periode kunt u zelf bepalen. U kunt hierbij kiezen uit de volgende opties: – 6 weeks (24 lessen) – 8 weeks(30 lessen) – 10 weeks(40 lessen) – 10 daags(25 lessen) – 15 daags(30 lessen).

De lessen die bestaan uit 10 of 15 dagen worden gegeven van maandag tot en met zaterdag. U rijdt al deze dagen altijd 2 uur per dag. Op zondag zijn er geen lessen, en op maandag begint hetzelfde patroon weer. Bij deze spoedcursus zit een rijexamen inbegrepen. Dit laatste is ook het geval bij de andere cursussen. Deze zijn zoals gezegd iets minder intensief. Er zit 1 voorwaarde vast aan deze lessen. Deze houdt in dat u elke week minstens 2 lesblokken volgt.

Ook kunt u bij ons uw motorrijbewijs proberen te halen. De lessen die we aanbieden zijn alleen beschikbaar in de vorm van de reguliere opleiding. Ook bieden wij in Capelle aan den IJssel aan om theorielessen te volgen.

Kom in contact met dé rijschool in Capelle aan den IJssel

U kunt bij Avanti Rijschool in Capelle aan den IJssel precies kiezen wat u zelf wilt. De lessen die u wilt volgen kunt u zo indelen dat het voor u het prettigst is. Voor de prijzen van de dingen die we aanbieden kunt u vinden in onze brochure op onze site. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen!

Avantirijschool is dé rijschool in Capelle aan den IJssel

Woont u niet in Capelle aan den IJssel? Bekijkt dan eens Hoogvliet, Gouda en Vlaardingen.

Avanti Rijschool
[contact-form-7 404 "Not Found"]