Rijschool Hoogvliet

Bij Avanti rijschool Hoogvliet krijgt u  de belangrijkste pasjes die volwassenen tegenwoordig in hun portemonnee hebben, dit is dan uw eigen rijbewijs. Om uw rijbewijs te halen moeten er echter natuurlijk wel rijlessen gevolgd worden. Een van de rijscholen waaruit u kunt kiezen als u in Hoogvliet woont is de Avanti Rijschool Hoogvliet. Wij bieden een aantal opties aan voor het succesvol afronden van dan wel een autorijexamen of motorrijexamen. Al deze opties hebben hun eigen kracht en u kunt precies zelf kiezen wat voor u het prettigst is.

De opties waar je bij Rijschool Hoogvliet uit kunt kiezen

Iedereen heeft natuurlijk een ander leerproces. Dit geldt ook voor het behalen van een rijbewijs. Daarom biedt Avanti rijschool Hoogvliet bieden wij verschillende trajecten. Al deze trajecten zijn er op gericht om het hoogste slaginspercentage te halen. Als u van u zelf weet dat u het best rendeert als u uw rijlessen kunt inplannen naar eigen wil kunt u bij ons een reguliere opleiding volgen. Bij een reguliere opleiding betaalt u per les die u volgt en zit u nergens aan vast. Een rijexamen kunt u bij ons aanvragen en door onze connecties met het CBR zal u hiervoor een korting ontvangen. Onze rijinstructeurs geven bij u aan wanneer u volgens hen klaar bent voor het succesvol afleggen van het rijexamen. Als u een bepaalde periode heeft waarin u bijvoorbeeld veel tijd heeft kunt u ervoor kiezen om een spoedcursus te nemen.

Avanti rijschool Hoogvliet spoedcursussen

Deze spoedcursussen zijn in Hoogvliet alleen beschikbaar voor een autorijbewijs. De cursussen die we aanbieden zijn beschikbaar in de volgende lengtes: – 6 weeks (24 lessen) – 8 weeks(30 lessen) – 10 weeks(40 lessen) – 10 daags(25 lessen) – 15 daags(30 lessen)

De cursussen die 6, 8 of 10 weken duren hebben als voorwaarde dat er elke week minimaal 2 lesblokken gevolgd moeten worden. Een lesblok kan bestaan uit 1 les, maar uw rijinstructeur of u kan er ook voor kiezen om 2 lessen achter elkaar in te plannen. Dit valt dan nog steeds onder 1 lesblok. Elke les die u met Avanti rijschool Hoogvliet kunt inplannen bestaat uit 50 minuten. Bovendien heeft u als u een van deze cursussen boekt ook recht op 1 gratis rijexamen. De cursussen die respectievelijk 10 en 15 dagen duren zijn een stukje intensiever dan de andere cursussen. De lessen zijn zo ingedeeld dat u van maandag tot en met zaterdag elke dag 2 lessen heeft. Zondag is dan vrij en maandag gaat u weer door. Totdat de 25 lessen op zijn blijft u dit patroon volgen. Aan het eind van deze periode doet u een gratis rijexamen.

Contact opnemen met Avanti Rijschool Hoogvliet

Het halen van een rijbewijs is erg handig. Hierom zijn er veel rijscholen, waar Avanti Rijschool Hoogvliet uitblinkt is haar hoge slaginspercentage en de spoedcursussen die we aanbieden van Avanti Rijschool Hoogvliet.

Avantirijschool is dé rijschool in Hoogvliet

Woont u niet in Hoogvliet? Bekijk dan eens Gouda, Dordrecht of Vlaardingen.

Avanti Rijschool
[contact-form-7 404 "Not Found"]