Vrouwelijke Rijinstructeur

Wil jij rijles volgen onder begeleiding van een vrouwelijke rijinstructeur? Dat is mogelijk bij Rijschool Avanti! Onze instructrices bezitten allemaal de nodige papieren waardoor er altijd rijles op maat kan worden gegeven. Naast de noodzakelijke papieren speelt ervaring ook een grote rol en dat ondervind je ook tijdens het volgen van de rijlessen. Uiteindelijk staat kwaliteit en aandacht bij ons voorop zodat de kans groot is dat je in één keer slaagt voor je rijbewijs.

Begeleiding op maat bij onze vrouwelijke instructrices

Wil je met spoed het rijbewijs halen, dan is dat ook mogelijk bij ons. Je kunt jouw wensen met onze vrouwelijke rijinstructeur bespreken, zij zorgt er dan voor dat er voor de juiste begeleiding wordt gezorgd. De rijinstructeur heeft de juiste ervaring om jou de juiste vaardigheden aan te leren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

vrouwelijke rijinstructeur

Wanneer je onder begeleiding van onze vrouwelijke rijinstructeur rijlessen volgt, dan wordt er met nadruk gelet op de basisprincipes van het deelnemen aan het verkeer. Zo krijgen aspecten als discipline en beheersbaarheid ruime aandacht. Dat alles zorgt ervoor dat je straks op verantwoorde wijze kunt deelnemen aan het verkeer.

Eigen inbreng mogelijk bij Avanti Rijschool

Tijdens het volgen van de lessen zorgt onze vrouwelijke rijinstructeur dat jij als leerling ook voldoende de ruimte krijgt voor eigen inbreng. Onze rijlessen zijn namelijk zodanig opgezet, dat er geen sprake is van eenrichtingverkeer. Door te luisteren en te observeren weet de rijinstructrice precies hoe en waar er ingegrepen moet worden en dat heeft weer een positief effect op het succesvol behalen van het rijbewijs.

Een ander aspect wat je bespreekbaar kunt maken met onze vrouwelijke rijinstructeur is de keuze voor een bepaald rijlespakket. Door aan te geven wat jij precies wil kan er gekeken worden welk pakket het beste bij jou past zodat je rijles op maat krijgt.

Rijles krijgen van een vrouwelijke rijinstructeur? Bij Rijschool Avanti is dat mogelijk.