Gevestigd in Rotterdam bieden wij degelijk- en verzorgde autorijlessen.
Van onze ruim 2000 afrijdende leerlingen per jaar hebben wij een slagingspercentage boven het kringgemiddelde.

Theorie cursus

Theorie cursus

Al vanaf €95

Autorijschool Avanti heeft een gloed nieuw theorie examen systeem aangeschaft dat precies hetzelfde is als het systeem dat bij het CBR gebruikt wordt voor het afleggen van theorie examen. Met dit systeem bereiden wij jou voor op alle valkuilen in het afnemen van een theorie examen bij het CBR.

Spoedcursus

Spoedcursus

Al vanaf €860

Met trots kunnen wij vermelden dat wij in de loop der jaren een slagingspercentage hebben weten te bereiken dat ver boven het landelijk en Rotterdams gemiddelde ligt. Onze zelf ontwikkelde spoedcursus ligt hieraan ten grondslag door het zorgvuldig ontwikkelde en intensieve lesprogramma.

Pleisterpakket

Pleisterpakket

Al vanaf €150

Gezakt bij eigen rijschool en wil je snel herexamen doen, maak dan de overstap naar rijschool Avanti wij kunnen op zeer korte termijn herexamens inplannen.
Voorwaarden pleisterpakket:
Men dient bij aanvraag volledig bedrag te voldoen.

Motorcursus

Motorcursus

Al vanaf €60

Voor categorie A, de motor (onze motor rijinstructeur KNMV gediplomeerd), zijn er 2 praktijkexamens naast het theorie examen. De AVB-(de bijzondere verrichtingen ) en het AVD- (verkeersdeelname ) examen.
Avanti nieuws

De volgende theorie cursus begint:  • Maandag 11-09-2017 aanvang 18.45 uur
  • Dinsdag 12-09-2017 aanvang 18.45 uur
  • Woensdag 13-09-2017 aanvang 1845 uur

Zoek je op korte termijn theorie examen datum dat kan bij ons.

Het examen is:

  • Vrijdag 15-09-2017 om 10:00uur


Verkeersschool "Avanti", dé navigatie naar uw rijbewijs!

De route naar het rijbewijs begint bij de keuze van een goede rijschool. Wanneer je voor Autorijschool Avanti kiest, kom je altijd voordeliger uit. Met bijna 30 jaar ervaring in het verkeer en team van topinstructeurs heeft AVANTI een hoog slagingspercentage. Wij garanderen kwaliteit en duidelijkheid tegen een scherpe prijs!

Onze goede service en beste kwaliteit zorgen voor de goede naamsbekendheid van Avanti Rijschool. Onze klanten zijn geen nummers, maar individuen die allemaal een eigen manier van rijles nodig hebben. Wij rijden alleen in nette en verzorgde auto's. Zo voelt iedereen zich op zijn gemak en ga je vol vertrouwen het rijexamen in.Lees meer