Rijschool Dordrecht

Het hebben van een rijbewijs is natuurlijk heel erg handig. Voor het verkrijgen van een rijbewijs is het natuurlijk wel een vereiste dat er een aantal rijlessen worden gevolgd. Avanti Rijschool Dordrecht biedt u deze mogelijkheid. Avanti Rijschool heeft een aantal dingen die worden aangeboden in Dordrecht. Zo kunt u natuurlijk rijlessen volgen voor een autorijbewijs, motorrijbewijs en natuurlijk ook theorielessen. Als het hebben van een rijbewijs voor u snel moet gebeuren, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een van de spoedcursussen die wij aanbieden. Deze spoedcursus biedt natuurlijk geen garantie voor het direct behalen van je rijbewijs, maar we zullen er wel alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten slagen.

Opties voor dé rijschool in Dordrecht

Zoals gezegd kunt u in Dordrecht verschillende trajecten kiezen voor het behalen van uw rijbewijs. Aan elk traject zit natuurlijk wel een ander prijskaartje. Als u uw autorijbewijs wilt halen in het tempo dat u zelf het prettigst vindt is de reguliere opleiding voor u de beste keus. Bij de reguliere opleiding zit u aan niks vast en betaalt u gewoon per les. Bij deze keus zit niks inbegrepen, u heeft alleen de mogelijkheid om bijvoorbeeld een tussentijdse toets te maken voor een voordelige prijs. Van uw rijinstructeur zult u te horen krijgen wanneer u in zijn ogen klaar bent voor het succesvol afronden van een rijexamen. Het is uiteindelijk altijd jou eigen keus om rijexamen te doen, als jij voelt dat je er nog niet 100% klaar voor bent kun je beter nog wat extra lessen nemen bij Avanti Dordrecht. Het heeft weinig zin om een rijexamen te doen zonder vertrouwen, laat dat nou net een punt zijn waar veel examinators op letten tijdens het examen.

Spoedcursus bij Rijschool Dordrecht

Als u uw rijbewijs wilt halen in een bepaalde tijdsperiode kan dit ook bij Avanti! In Dordrecht bieden we de volgende spoedcursussen aan: 6 weeks (24 lessen) – 8 weeks (30 lessen) – 10 weeks (40 lessen) – 10 daags (25 lessen) – 15 daags (30 lessen)

Bij de cursussen van respectievelijk 6, 8 en 10 weken is er de verplichting dat u elke week 2 lesblokken moet volgen. Elke les duurt 50 minuten, en u of de rijinstructeur kan ervoor kiezen om bijvoorbeeld 2 lessen achter elkaar in te plannen. Dit zou dan vallen onder 1 lesblok. Bij de 10 en 15 daagse cursussen rijdt u respectievelijk 2 en 3 weken van maandag tot en met zaterdag elke dag 2 lessen achter elkaar. Bij alle spoedcursussen van Avanti Rijschool Dordrecht zit in de prijs uw eerste rijexamen bij het CBR inbegrepen.
Voor het behalen van uw motorrijbewijs bieden wij een traject aan dat u zelf kunt invullen. Er worden geen spoedcursussen aangeboden. In Dordrecht heeft u ook de mogelijkheid om theorielessen te volgen. Dit gaat in een pakket van 3 lessen van 3 uur lang. Het theorie-examen wordt gemaakt aan het eind van de week. Bij deze theorielessen kunt u kiezen om boeken van ons te kopen. Wie bieden een theorieboek en een opdrachtenboek aan. Je kunt ook deelnemen aan de lessen met boeken die u niet bij ons heeft aangeschaft.

In contact komen met rijschool Dordrecht

In Dordrecht biedt Avanti Rijschool Dordrecht zoals net beschreven een aantal opties voor u met betrekking tot het halen van dan wel uw autorijbewijs, motorrijbewijs of theoriebewijs. U kunt kiezen voor een aantal spoedcursussen en natuurlijk ook gewoon een vrijblijvende opleiding die u compleet naar eigen wens kunt invullen. Voor de prijzen van alle mogelijkheden verwijzen wij u door naar onze brochure. Als u nog vragen heeft staan wij natuurlijk altijd voor u klaar! Je kunt alles vinden op onze website, daarnaast zijn wij te bereiken per telefoon of mail.

Avantirijschool is dé rijschool in Dordrecht

Woont u niet in Dordrecht? Bekijk dan eens Vlaardingen, Capelle aan den IJssel en Gouda.

Avanti Rijschool
[contact-form-7 404 "Not Found"]