Rijschool Rotterdam

Rijschool Rotterdam Avanti, het adres voor goedkope rijlessen.

Ben je opzoek naar een rijschool in Rotterdam en omgeving voor het behalen van je motor rijbewijs tegen zeer scherpe tarieven, dan dien je te zijn bij verkeersschool Avanti. Ook studenten zijn van harte welkom bij ons.

Bij Avanti rijschool Rotterdam wordt je op de juiste manier klaargestoomd voor het praktijkexamen. Voor het behalen van je motor rijbewijs dien je namelijk twee soorten praktijkexamens af te leggen. Je hebt het AVB-examen en het AVD-examen. Het AVB-gedeelte heeft betrekking op het goed kunnen beheersen van de motor, ook wel de bijzondere verrichtingen genoemd. En het AVD-gedeelte heeft betrekking op het deelnemen aan het openbare verkeer.

Naast het afleggen van het praktijkexamen ben je ook aan het juiste adres bij Avanti rijschool Rotterdam voor het theorie-examen. Immers, wil jij je motorrijbewijs behalen dan dien je eerst geslaagd te zijn voor het theorie-examen. Heb je al je autorijbewijs op zak, dan dien je toch nog apart het theorie-examen voor de motor te doen. Wel is het dan zo dat je aan het AVB-examen kunt deelnemen zonder dat je voor het theoriegedeelte geslaagd dient te zijn.

Bij verkeersschool Avanti krijg je motorrijles van rijinstructeurs die allemaal KNMV gediplomeerd zijn. Op deze manier ben jij als leerling motorrijder van onze rijschool in Rotterdam, Vlaardingen, Hoogvliet en Dordrecht ervan verzekerd dat je al de basisbeginselen van veilig motorrijden in het verkeer meekrijgt.

Je motor rijbewijs voordelig behalen? Bij verkeersschool Avanti ben je aan het juiste adres voor een goedkope rijschool in Rotterdam.

Rijschool Rotterdam, rijles Rotterdam, rijschool Dordrecht, rijschool Hoogvliet, rijschool Vlaardingen en rijschool Capelle aan den ijssel

Avanti Rijschool
[contact-form-7 404 "Not Found"]