Rijschool Schiedam

Home | Rijschool Capelle aan de IJssel | Blog | < vorige pagina | volgende pagina >

Verkeerschool "Avanti", dé navigatie naar uw rijbewijs
Wil je de beste autorijschool vergelijken met een hoog slagingspercentage landelijk en Rotterdam?

Met bijna 30 jaar ervaring als rijschool Capelle aan de IJssel met de beste topinstructeurs heeft AVANTI een hoog slagingspercentage. Wij garanderen kwaliteit en duidelijkheid tegen en vergelijk onze scherpe prijs!

Onze goede service en super kwaliteit zorgen voor een perfecte naamsbekendheid van Avanti rijschool in Capelle aan de IJssel, Vlaardingen, Hoogvliet, Dordrecht en Rotterdam. Onze klanten zijn geen nummers, maar kanjers die allemaal een eigen wijze van rijlessen nodig hebben. Wij rijden alleen in nette en verzorgde auto's. Zo voelt iedereen zich op zijn gemak en ga je vol vertrouwen het rijexamen in.

Van begin tot eind word je begeleidt in het proces om dat felbegeerde rijbewijs te halen. Wanneer je bij ons rijles in Capelle aan de IJssel, Vlaardingen, Hoogvliet, Dordrecht en Rotterdam volgt, is het ook mogelijk om een theoriecursus te doen. In ons speciale trainingscentrum is de setting van het CBR nagemaakt. Op maan- dins- en woensdag kun je in de avonduren terecht om te oefenen voor het theorie examen. Kies daarom voor Avanti rijschool Capelle aan de IJssel.