Rijschool Vlaardingen

Rijschool Vlaardingen vergelijken? Een rijbewijs van Avanti rijschool vlaardingen is een van de dingen waar je als volwassene eigenlijk niet zonder kan. Doordat het zo belangrijk is zijn er natuurlijk ook veel rijscholen. In Vlaardingen kunt u kiezen voor het doen van rijlessen bij Avanti Rijschool Vlaardingen.

Avanti Rijschool Vlaardingen heeft een uitgebreid assortiment als het gaat om bijvoorbeeld spoedcursussen. Bij een spoedcursus volgt u een traject dat grotendeels is vastgelegd door uw rijinstructeur. Als u meer behoefte heeft aan vrijheid zodat u zelf kunt indelen hoelang u doet over het onder de knie krijgen van het rijden kan dat natuurlijk ook.

Opties voor dé rijschool in Vlaardingen

Soms hebben mensen een bepaalde periode tijd en willen ze deze tijd gebruiken voor het halen van een autorijbewijs. Speciaal voor deze mensen heeft Avanti Rijschool in Vlaardingen een aantal cursussen ontwikkeld. Dit zijn de opties die bestaan met dit soort cursussen: – 6 weeks (24 lessen) – 8 weeks(30 lessen) – 10 weeks(40 lessen) – 10 daags(25 lessen)  -15 daags(30 lessen).

Een van de voorwaardes die vastzitten aan het afsluiten van een cursus die verspreid is over 6, 8 of 10 weken is dat u elke week minstens 2 lesblokken moet hebben. 1 lesblok kan bestaan uit 1 les, maar ook uit bijvoorbeeld 2 achter elkaar. Deze meerdere weken lange cursus hebben een hoog slagingspercentage. Als u in Vlaardingen zo’n cursus afsluit krijgt u er bovendien een rijexamen bij het CBR bij aan het eind van de cursus. Dit laatste geldt ook als u een van de andere 2 spoedcursussen volgt. Verder zijn deze 2 natuurlijk veel intensiever dan de anderen. In 10 dagen volgt u 25 lessen en in 15 dagen 30. Deze lessen worden zo ingedeeld dat u van maandag tot en met zaterdag elke dag 2 lessen heeft. Zondag is dan vrij. Dit patroon herhaalt zich totdat u het aantal lessen waarvoor u heeft betaald heeft gehad.

Als u liever een motorrijbewijs heeft in Capelle aan de IJssel, Vlaardingen, Hoogvliet, Dordrecht en Rotterdam, dan kan dat natuurlijk ook. Dit traject werkt hetzelfde als de reguliere opleiding van het autorijbewijs.

Kom in contact met rijschool Vlaardingen

Avanti Rijschool in Vlaardingen heeft veel mogelijkheden voor u. U kunt u auto of motorrijbewijs halen in het tempo dat u zelf maar wilt. Onze gekwalificeerde rijinstructeurs helpen u zo goed mogelijk. Voor de prijzen van onze diensten verwijzen we u graag door naar onze brochure, die te verkrijgen is op onze site. Als u nog andere vragen heeft over de lessen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Avanti rijschool vlaardingen!

Rijschool in Vlaardingen

Woont u niet in Vlaardingen? Bekijk dan eens Hoogvliet, Dordrecht en Capelle aan den IJssel.

Avanti Rijschool
[contact-form-7 404 "Not Found"]